Mijn favorieten

Over Bas Makelaars

Al lang bekend


BAS makelaars is geen onbekende op de woningmarkt. De afgelopen 40 jaar was het kantoor actief onder de naam De Gier makelaars. Op 1 januari 2009 hebben de makelaars Joost Bender en Martijn Ankersmit het roer overgenomen van de familie De Gier. De naam veranderde in BAS makelaars en er werd een nieuwe plek gevonden aan de Voorstraat in Utrecht. Hier voelen wij ons inmiddels al weer 10 jaar helemaal thuis. De Gier makelaars in Wijk bij Duurstede blijft gewoon bestaan en is nog steeds onze partner in dat gebied.

Kom langs in onze huiskamer

Het kopen van een huis is iets heel persoonlijks. Voor een optimaal resultaat moet jij weten wat je van ons kunt verwachten en wij weten wat jij precies wilt. Volgens ons gaat dat het beste in een informele sfeer. Je bent daarom altijd welkom voor een goede kop koffie in onze huiskamer aan de Voorstraat 104.


Informeel en zakelijk gaan goed samen

Informeel betekent niet dat we niet zakelijk zijn. Precies weten wat je van elkaar kunt verwachten vereist dat ook de zakelijke kant goed en transparant geregeld is. Bij BAS zorgen we ervoor dat je altijd precies weet waar je aan toe bent. En als je niet met ons verder wilt, kun je zonder financiële verplichtingen uitstappen: no cure, no pay.
Kantoor Vestiging Bas Makelaars

Bas Makelaars

UTRECHT

Voorstraat 104
3512 AV Utrecht
KvK nummer: 30249433
BTW nummer: 820128879B01

Routeplanner

Route van naar Voorstraat 104, 3512 AV Utrecht