Mijn favorieten

Aankoop

Eén van de leukste dingen van ons werk is het vinden van een passend huis voor jou. Om er achter te komen wat voor jou ‘passend’ is, vragen we je eerst het hemd van het lijf. Wat we verder doen, lees je hieronder.


Hoe ziet jouw huis eruit?

Waar ben je precies naar op zoek? Denk hierbij aan prijs, aantal kamers, vierkante meters, wijk, bouwjaar, enzovoort. Tijdens een eerste gesprek proberen we dat helder te krijgen en in een breed aankoopprofiel vast te leggen.


Samen op pad

Als het lukt proberen we een dagdeel te prikken waarop we samen een paar huizen gaan bekijken. Op die manier krijg jij een goed beeld wat waar te koop staat voor welke prijs en wij leren jouw woon- wensen en -eisen beter kennen. Daarna gaan we gerichter te werk en bezoeken we, op afspraak, passende huizen die op de markt komen.


Jij het hart, wij het hoofd

Je valt voor een huis of niet. BAS is er om de rationele argumenten op een rijtje te zetten op het moment dat jij je hoofd verliest. Zit er vervuiling in de grond? Hoe zit dat met die drukke weg voor de deur? Wat kost de verbouwing? BAS zoekt het uit zodat jij ongestoord kunt dromen.


Wat en hoe moet je bieden?

Bij de onderhandelingen gaat het om meer dan de prijs alleen. Zaken als opleverdatum, voorbehouden en eventueel over te nemen roerende zaken spelen ook een rol. En bied je al tijdens de bezichtiging of laat je de verkoper nog even wachten? Samen doorlopen we het aankoopproces, omdat de beste beslissingen nu eenmaal zowel op emotie als op ratio zijn gebaseerd.


Afronden van de aankoop

Bankgaranties, financiering, bouwtechnische keuring. Allemaal zaken die je bij de definitieve aankoop op tijd rond moet hebben. BAS zorgt ervoor dat je op tijd de juiste stappen zet en de papierwinkel in orde is. En is de koop eenmaal rond, dan gaan wij met je mee voor een eindinspectie. Want hoewel het vrijwel altijd goed gaat, weten we ook wat we moeten doen als er iets niet klopt. Tenslotte schuiven we ook graag aan bij de notaris.