Mijn favorieten

Verkoop

Je huis verkopen doe je niet dagelijks en de emotionele binding die je ermee hebt, maakt het er niet gemakkelijker op. Daarom helpt BAS je graag bij de verkoop. Wat we precies voor je kunnen betekenen, lees je hieronder.


In zee met BAS

Alles begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Als het even kan in het te verkopen huis. Dan kunnen we meteen, objectief, de waarde van je huis bepalen en samen een reële vraagprijs vaststellen. Wij beiden hebben er immers niets aan om verwachtingen te scheppen die we niet waar kunnen maken.


De offerte en verder

Omdat BAS je huis samen met jou verkoopt, maken we ook samen een afspraak over onze vergoeding. Onze offerte kan een prestatie gerelateerde courtage bevatten, maar ook een vast percentage of een vast bedrag. Je ziet in elk geval precies welke inspanningen je van ons kunt verwachten en tegen welke prijs. Ga je met BAS in zee, dan komen we langs om de digitale "papierwinkel" door te nemen (meldingsplicht, lijst roerende zaken, eigendomsbewijs, enzovoort). Er wordt een afspraak ingepland door een professionele fotograaf die je woning helemaal gaat fotograferen. tegelijkertijd wordt je woning ingemeten door een medewerker van een erkend bureau die daar een officieel meetrapport van maakt.


Hoe presenteer je jouw huis?

Een goede presentatie van je huis kan het verkoopproces enorm verbeteren. Het is aan jou om ervoor te zorgen dat het er tijdens bezichtigingen netjes uitziet. Daarnaast geeft BAS je tips om het er (nog) beter uit te laten zien. Als je wilt kunnen we zelfs een styliste inhuren om je huis verkoopklaar te maken


BAS gaat op zoek naar kopers

Zodra we het eens zijn over de offerte plaatsen we je huis op onze eigen website en op Funda. Ook benaderen wij actief potentiële kopers die we in de markt zijn tegengekomen.


Vreemden over de vloer

BAS plant bezichtigingen altijd in overleg met jou. Houd er rekening mee dat dat ook buiten kantoortijden en zelfs op zondag kan zijn. Eén van onze ervaren en gecertificeerde makelaars is altijd bij de bezichtiging aanwezig om de mensen rond te leiden en vragen te beantwoorden. En jij hoort na afloop hoe het gegaan is.


De contacten warm houden

Een of twee dagen na de bezichtiging belt BAS de mensen die zijn komen kijken na. Gewoon om te weten wat ze van je huis vinden en om eventuele vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen. Dat blijkt vaak goed te werken.


Bieden: wij adviseren, jij beslist

Volgt er een bieding, dan formuleert BAS samen met jou een reactie. Bedenk dat wij adviseren en jij beslist. Komen we tot overeenstemming met de koper, dan zorgen we voor een doortimmerd koopcontract dat we met alle partijen doornemen zodat iedereen weet waar hij aan toe is.


En dan is er koffie

Na het sluiten van de deal begeleidt BAS de eventuele taxatie door de bank, een mogelijk bouwkundig onderzoek en voert samen met jou en de koper de eindinspectie van het huis uit. Daarna vergezellen we je graag naar de notaris om de akte te tekenen en daarna een kop koffie te drinken.